Profesionalen zerbitzuko

esne gordina zuen prestakuntzetarako


Arbonatik hamabortz kilometretan dauden profesionalak astelehenetik larunbatera, urte osoan zerbitzatzen ditugu.

Esnea litrako poltsetan edo 5, 10 edo 20 litrako pitxarretan emana da.

Jeizteko egunetik 5 egunez eta 4°C-etan kontserba daiteke.

 

Banaketako bezperan arratseko 6ak aintzin manatu behar izaiten da.

 

Proteina eta gurin einen jakiteko, galdetzea aski da.

 

Pirineo-Atlantikoetako DDPParen salmentarako baimena daukagu.

Gutan fidatzen dire


Thierry BAMAS - "Meilleur Ouvrier de France" Paztiza Egilea - Izozkigintzan Munduko Xapeldun

Angeluko BAMAS paztizategia

Angeluko  Aux enfants gâtés okindegi-paztizategia

Bidarteko Basilurko Errota.

Arbonako Fauchez okindegi-paztizategia

Biarritzeko Pain de Sucre okindegi-paztizategia

Angeluko Le Fournil de Montbrun okindegi-paztizategia

Biarritzeko La Table d'Aranda jatetxea.

Baita, Angeluko Cardiff eta Angeluko Endarra kolegioa.